måndag 19 april 2010

Muslimskt problem!?

Det körs på för fulla hus i medierna angående "det muslimska problemet" med Burka och Niqab, och att muslimska män inte tar kvinnor i hand när de hälsar. Debatten rasar också uppe i de parti-politiska topparna och det görs "marknadsundersökningar" titt som tätt bland "fotfolket" om de är för eller emot förbud osv.
Det är så fruktansvärt trist att se och höra detta skit, rent ut sagt.
Den största andelen av alla muslimska män i Sverige har överhuvudtaget inga som helst problem att ta "svenska kvinnor" i hand, och av Sveriges muslimska befolkning, bortåt dryga 300.000, så är det ett hundratal kvinnor som har valt att bära Niqab eller Burka. Ändå klassas detta som ett muslimskt problem?!? Till och börja med så är det inget problem. Vill nu dessa kvinnor bära Niqab, så låt dem göra det.
Det är så patetiskt att lyssna på argument som låter att "tänk om alla helt plötsligt skulle börja bära sånt, hur skulle då samhället kunna funka". Well, det är ju bara så bisarrt att det inte ens går att debattera. Det är ett fett påhittat scenario. Dessa knäppa debatter som rasar har bara ett syfte som uppfylls, och det är att främlingsfientliga partier och åsikter bara får mer luft under vingarna. Vad som dessutom blir av detta är att media och politikerna och de främlingsfientliga har helt plötsligt fått tolkningsföreträde om vad som är Islam och vad som gör en muslim.
Sjukt kass är det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar